+358 8 6640 080 vuokatti@bowlcircus.com Avoinna joka päivä klo 10-22

Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Vuokatti Bowlingin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Vuokatti Bowling | 2699428-5
Katinkullantie 11
88610 Vuokatti
vuokatti@bowlcircus.com
+358 8 6640080

2. Rekisteristä vastaavat yhteyshenkilöt

Satu Liljeroos, satu@vuokattibowling.fi
+358 40 685 4450

Marko Lindeman, marko@bowlcircus.com
+358 741 5986 

3. Rekisterin nimi

Vuokatti Bowlingin kanta-asiakasrekisteri 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

  • henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen)
  • sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena
  • rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde, työsuhde, jäsenyys).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriimme tallennettavia tietoja ovat: Asiakkaan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, lähiosoite, profiilin nimi sosiaalisen median palveluissa, laskutustiedot, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihinn liittyvät tiedot.

Säilytämme asiakkaan tiedot rekisterissämme niin kauan, kun yhteistyömme on voimassa.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa. Rekisterinpitäjä käyttää ulkoisen palveluntarjoajan (CoreGo Oy, SeamChip-palvelu, Meriq ) sähköistä jäsenpalvelua, jonka avulla rekisterinpitäjä hallinnoi jäsen- ja yhteistyökumppanirekisteriä, tapahtumahallintaa, läsnäoloseurantaa ja asiakasviestintää sekä varausrekisteriä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Ulkoisen palveluntarjoajan tiedot ovat tallennettu tietokantapalvelimelle, jonka pääsy, valvonta ja tietoturva on suojattu nykystandardien mukaisesti.

Palveluun sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Asiakastunnus tallennetaan vahvasti salattuna ja salasana on vain rekisteröidyn henkilön omassa tiedossa. Kaikki tietoliikenne järjestelmässä on SSL-suojattu. 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (1kk)

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (1kk).

Voimassa | 10.9.2018 - 31.5.2019 | Avoinna Ma-Su 10.00-22.00

Hinnasto

Keilaus
Keilaus Hinta
Ma-Su klo 10.00-15.00 26,00€/rata/tunti
Su-To klo 15.00-17.00 29,00€/rata/tunti
Su-To klo 17.00-22.00 33,00€/rata/tunti
(Pl. syys-, joulu-, hiihto-, ja pääsiäislomat)
Eläkeläiset/opiskelijat 10.00-15.00 17€/rata/tunti
Hohtokeilaus Hinta
Ma-Su klo 15.00-17.00 29,00€/rata/tunti
Ma-Su klo 17.00-22.00 33,00€/rata/tunti
Kenkävuokra Hinta
Yli 12-vuotiailta 1,50€/pari

Hinnasto

Muut aktiviteetit Hinta
Biljardi 10,00€/pöytä/tunti
Vuokatti Shooting Simulator alk. 40€/h

Hinnasto

Kokoustilat
Kokoustilat Hinta
Kokoustila 26,00€/tunti
Kokoustila + sauna 45,00€/tunti