POLTTARIT 

Vuokatti Bowling tarjoaa mukavaa ohjelmaa polttariporukalle ympäri vuoden. Keilaaminen on helppo ajanviete ikään ja kokoon katsomatta ja se on myös yksi harvoista liikuntalajeista, jossa pelin aikana voi huoletta nauttia muutaman kisajuoman! Keilauksen lisäksi meiltä löytyy biljardisali, digitaalinen darts, ammuntasimulaattori sekä saunakabinetti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

KEILAUS

HINTA:

Klo 10-15   26€/ ratatunti
Klo 15-17   33€/ ratatunti
Klo 17-22  35€/ ratatunti

Keilakenkävuokra 1,00€/hlö

Keilaradalla pelaa keskimäärin 4 hlöä. Hohtokeilaus alkaen klo 15.00

BILJARDI

Vuokatti Bowlingilla on myös biljardisali, jossa on kaksi huipputason kivipöytää sekä täyspitkä (12ft.) snookerpöytä. Biljardisali sijaitsee alakerrassa, erillään keilaradoista.

HINTA:

Biljardi     12€/pöytä/h
Snooker   14€/pöytä/h

 

AMMUNTASIMULAATTORI

Ammuntasimulaattori sopii loistavasti myös polttariväen ohjelmistoon. Simulaattori vie ampujat villiin länteen tai vaikka hirvimetsälle. Ammunta on parhaimmillaan kun kaikkia päivän kisajuomia ei ole vielä juotu, eli kannattaa varata tämä aktiviteetti päivän ensimmäisten ohjelmien joukkoon. 🙂 Lue lisää tästä.

HINTA:

80€/h/ryhmä
Ryhmän koko 2-12 pelaajaa.

DIGITAALINEN DARTS

Vuokatti Bowlingin digitaalinen darts on hauska ajanviete!

🎯 Oikea Darts taulu Blade6
🎯 Oikeat tikat
🎯 Automaattinen pistelaskuri
🎯 Kuusi eri peliä
🎯 1-8 hlöä

Vaihtoehtoina pelit: X01, Around the clock, Bob´s 27, Cricket, Random cricket, Shanghai. Voit valita haluamasi asetukset peliin mm. pelimuoto, kesto, lopetustapa sekä pelaajien määrä.

HINTA:

7€/h

SAUNAKABINETTI

Vuokatti Bowlingin saunatilat soveltuvat pienille porukoille (max 10 hlöä). Kabinetissa on erillinen pukeutumistila, iso sauna, mukavat nojatuolit, taulu tv, lasitettu terassi sekä jääkaappi ladattuna täyteen saunajuomia.

HINTA:

45€/h
Minimi 2h

TIEDUSTELUT, TARJOUSPYYNNÖT JA VARAUKSET:

+358 40 685 4450
+358 8 6640080
satu@vuokattibowling.fi