YRITYSRYHMÄT

Erilaiset liikunnalliset kokoukset, tiimi- ja TYKYpäivät, saunaillat yms järjestyvät vaivattomasti meillä. Keilaaminen on helppo ajanviete ja kohottaa mukavasti tiimihenkeä olipa kyseessä liikunnallinen päivä tai rentoutuminen lasillisen äärellä.

KEILAUS

Vuokatti Bowlingilla kaadetaan keiloja 16 radalla, joten isompikin ryhmä mahtuu harrastamaan. Tiimihenkeä nostava keilakisa ja pari huurteista kisajuomaa takaa onnistuneen päivän! Yhdellä keilaradalla keilaa keskimäärin 4 henkilöä. Suosittu hohtokeilaus alkaa päivittäin klo 15.00.

BILJARDI

Vuokatti Bowlingilla on myös biljardisali, jossa on kaksi huipputason kivipöytää sekä täyspitkä (12ft.) snookerpöytä. Biljardisali sijaitsee alakerrassa, erillään keilaradoista.
VINKKI: Vuokraa koko sali yksityiskäyttöön.

AMMUNTASIMULAATTORI

Vuokatti Bowlingin ammuntasimulaattori sopii loistavasti myös erilaisten tyky -päivien ohjelmistoon. Ammuntasimulaattori vie ampujat villiin länteen tai vaikka hirvimetsälle. Lue lisää tästä.

DIGITAALINEN DARTS

Vuokatti Bowlingin digitaalinen darts on hauska ajanviete!

🎯 Oikea Darts taulu Blade6
🎯 Oikeat tikat
🎯 Automaattinen pistelaskuri
🎯 Kuusi eri peliä
🎯 1-8 hlöä

Vaihtoehtoina pelit: X01, Around the clock, Bob´s 27, Cricket, Random cricket, Shanghai. Voit valita haluamasi asetukset peliin mm. pelimuoto, kesto, lopetustapa sekä pelaajien määrä.

 

JOS HARRASTEIDEN LISÄKSI KAIPAAT KOKOUSTILAA TAI SAUNAA – SEKIN JÄRJESTYY!

Vuokatti Bowlingin kokoustilat koostuvat saunakabinetista sekä parvesta.

 

SAUNAKABINETTI

Saunakabinetti soveltuu pienille ryhmille (max 10 hlöä). Kabinetissa palaveri etenee rennosti, sillä kovat penkit on vaihdettu mukaviin nojatuoleihin. Tilassa iso taulu tv, johon saatavilla yleisimmät läppäriliitännät. Saunatiloissa voit seurata vaikka keilailua heittäessäsi löylyjä. Löylyihin mahtuu kerrallaan max 15 henkilöä.

PARVI

Yläkerran parvi soveltuu kokoukseen max 20 hengelle. Pöytämuotoa voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Tilassa iso valkokangas, tykki ja tehokas äänentoisto. Tilassa myös iso kulmasohva.

SAUNAHOLVI

Saunaholvi on rinteeseen maan alle rakennettu sauna, joka tarjoaa lempeät löylyt nykyaikaisilla mukavuuksilla. Saunaholvi on sijaitsee Jäätiönlahden rannalla noin 800 metriä Vuokatti Bowlingilta. Saunan terassi on katettu ja terassin vieressä on ulkoporeallas kaikilla herkuilla. Saunaholvi on varattavissa keväästä myöhäiseen syksyyn. Soveltuu parhaiten max 8 hlöä.

Lue lisää!

TIEDUSTELUT, TARJOUSPYYNNÖT JA VARAUKSET:

+358 40 685 4450
+358 8 6640080
satu@vuokattibowling.fi